Concentració en contra de l’utilització de diners públics per coartar la llibertat de les dones


Des de fa diversos mesos el ministre de Justícia Gallardón de connivència amb la Conferència Episcopal màxim organisme de l’Església Catòlica d’aquest pais,estan duent a terme una campanya en contra de la LLIBERTAT de les Dones.
L’alcaldessa de Torrent,Amparo Folgado, i el seu ajuntament, fent ús de la majoria absoluta que posseeix, ha utilitzat diners públics per fer-se ressò  d’aquesta campanya electoralista entre les associacions del poble. Arran d’un ple, en el qual es posiciona clarament en contra de …l’avortament, difon entre les associacions la seva postura política. AQUEST AJUNTAMENT UTILITZA ELS TEUS IMPOSTOS PER PROPAGAR LA SEVA IDEOLOGIA. Les dones d’aquest poble, cansades que institucions com l’Església i l’Estat decideixin regular els nostres cossos, diem
NO!
. SI SE FIQUEU EN ELS NOSTRES ÚTERS, OCUPAREM ELS VOSTRES AJUNTAMENTS I LES VOSTRES ESGLÉSIES!!!!
L’actual reforma de la LLEI DE L’AVORTAMENT és un atac a aquest territori tan íntim com són els nostres cossos. Suposa una de les manifestacions més brutals de VIOLÈNCIA DE GÈNERE INSTITUCIONAL de TERRORISME D’ESTAT i un FEMINICIDI per part de l’Estat. Exigim que es tinguin en compte els drets humans de les dones, drets inalienables com el dret a la llibertat, el dret a decidir sobre els nostres cossos, dret a l’autodeterminació, a l’autonomia personal, a la integritat física i moral, a la salut, a la salut sexual i reproductiva i el dret a ser mare, que porta implícit el dret a no ser-ho. Exigim la despenalització de l’avortament en tots els casos i supòsits, que la pràctica abortiva quedi fos del Codi Penal.
Si l’Església i l’Estat es fiquen en els nostres úters , ens estan violant els nostres cossos!!!!!
SI TOQUEN A UNA, TOQUEN A TOTES!!!!!!
Acudeix el dia 18 a les 19;00. enfront de l’ajuntament de Torrent
CONVOCA: ¨DONES I PROU
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s