Activitats d’aquesta setmana


Taller d’autogestió d’electricitat bàsica

Si vols aprendre i compartir coneixements d’electricitat domèstica (reparacions, reformes, energia solar o altres temes amb els quals estalviar uns dinerets), dilluns dia 23 a les 19:00 farem una primera reunió per a concretar quin dia i hora serà el Taller d’autogestió d’electricitat bàsica. Si estàs interessada, acudeix!!!

 

Compartim ioga

Els dimarts i dijous a partir 15 de octubre Compartim ioga de 9:15 a 10:00. Encetem el dia plens d’energia i equilibrades, per a açò proposem aquest taller com un espai d’interiorització i renovació amb un grupet reduït de 5 persones.

Taller d’us i manteniment de la bicicleta

 Els dimarts (un sí i un no, i este toca!!) tenim al nostre local el Taller de manteniment i reparació d’ús de la bicicleta! Ja sabem perquè el nostre parking de bicis està cada volta més ple, les nostres companyes més felices i guapes, i van disminuint els cotxes a la nostra ciutat. I és que és un luxe poder fer-se, desfer-se i arreglar-se la bicicleta una mateixa, mentre un especialista et diu el que has de fer i et presta la ferramenta que necessites. Vinga, uneix-te al moviment bicivolador de la Llavor!!

 

Taller de relaxació

Els dimecres a les 20:30 Taller de Relaxació. Uns moments per a calmar la ment i el cos.

 

El divendres 27 tindrem un sopar de germanor i retrobament, organitzat per les companyes del Ateneu Cultural El Casino, que s’encarregarà de la picaeta, cadascuna que es duga el seu entrepà o portaviandes, i ja sabeu que tenim beguda a preus populars!!

El dissabte 28 tindrem l’Assemblea Permanent de la Cooperativa Integral Valenciana A Tornallom, un moviment social en creixement.

El diumenge 29 farem a La Llavor un dinar de germanor amb els col·lectius del centres socials autogestionats Pangea (Patraix) i Al Vent (Paiporta), i amb qualsevol persona que s’apunte (envia-nos un mail avisant), amb un saludable i deliciós menú compost per paella de verduretes, amanida i picadeta… tot per 3 eurets!!! Després farem una excursió a Alfafar per a donar suport a la lluita del Parke Alkosa pels llocs de treball de la seua cooperativa social.

Per això no tindrem l’habitual sessió del nostre Cicle de Cinema i Educació, que continuarà el 6 d’octubre amb el premiat documental francés Ser y tener. Més endavant serà el torn de Las tortugas también vuelan (13/10), El color del paraíso (20/10) i acabarem amb Buda explotó por vergüenza (27/10).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s